Το άρωμα αποτελεί διαχρονικά το απαραίτητο βήμα που συμπληρώνει μοναδικά κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου – αναβαθμίζει τη διάθεση, το στιλ ακόμη και το outfit σου! Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να «ντύσεις» αρωματικά κάθε σου εμφάνιση – πώς όμως θα κάνεις το eau de parfum να διαρκεί όλη την ημέρα;

Στην αρωματική κολεξιόν της Avgerinos Cosmetics θα βρεις πολλές διαφορετικές εσάςν, από κομψές και ανάλαφρες μέχρι πιο έντονες και πικάντικες, για να επιλέξεις εσύ το στιλ που σου ταιριάζει.

Και λίγα μυστικά για να απολαμβάνεις τη διάρκεια του αρώματός σου στο μέγιστο!

Σωστή προετοιμασία: Φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι καθαρή και απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα και σκόνη – ένα καλό session απολέπισης με ένα ήπιο body scrub θα την προετοιμάσει σωστά για να δεχθεί το άρωμά σου.

Στρατηγική τοποθέτηση: Ψέκασέ το άρωμα σου στους καρπούς αλλά προσπάθησε να μην τρίβεις τα χέρια σου μεταξύ τους προκειμένου να μην διασπώνται οι αρωματικές νότες που περιέχει. Επίλεξε να εφαρμόσεις το άρωμα σε ζεστά σημεία του σώματός σου, όπως στο εσωτερικό των καρπών, τον αυχένα και το εσωτερικό των αγκώνων ή των γονάτων.

Hydration is key! Το δέρμα συγκρατεί καλύτερα και με περισσότερη διάρκεια ένα άρωμα, όταν είναι σωστά ενυδατωμένο. Χρησιμοποίησε μία ενυδατική κρέμα για να προετοιμάσεις την περιοχή – ιδανικά χωρίς άρωμα για να μην επηρεάσει αυτό που θα ακολουθήσει ή επίλεξε την κρέμα από την ίδια αρωματική σειρά με το eau de parfum σου για να κάνεις ακόμα πιο έντονη την απόδοσή του!

The ultimate hack!

Όπως παλιά υπήρχε η πεποίθηση ότι είναι χρήσιμο να ψεκάζουμε τα ρούχα μας με το άρωμά μας για να διαρκέσει περισσότερο, έτσι και σήμερα, αυτό γίνεται ακόμη ευκολότερο με τα linen mists της AVGERINOS COSMETICS που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για υφάσματα και ρούχα!

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα είναι σίγουρο πως το άρωμα που θα επιλέξεις θα γίνει πραγματικά η δική σου υπογραφή!

SHOP ONLINE

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *