Sexy, αδυνατισμένη και λαμπερή σιλουέτα με το Perfect Tan Slimming & Glitter Oil!

To Perfect Tan είναι το νέο λάδι έντονου μαυρίσματος με slimming effect και χρυσαφένια λάμψη glitter από την Avgerinos Cosmetics που ήρθε για να σας χαρίσει ιδανικό μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι.

Αποτελεί χωρίς αμφιβολία το νέο ‘must’ για εντυπωσιακό bikini body αφού η πολυλειτουργική vegan φόρμουλά του επιταχύνει το μαύρισμα και χαρίζει βαθύ χρώμα μεγάλης διάρκειας σμιλεύοντας παράλληλά τη σιλουέτα. Έτσι το σώμα σας δείχνει πιο τονωμένο, ενώ παράλληλα λόγω των αντηλιακών φίλτρων SPF6 σας προσφέρει χαμηλή προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV.

Απόκτησέ το εδώ!

Το Perfect Tan από τη συλλογή Summer Addict είναι εμπλουτισμένο με τα πιο εκλεκτά συστατικά της φύσης  και υπόσχεται να σας χαρίσει λαμπερή, ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Το έλαιο καρύδας συγκρατεί την υγρασία και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση. Επίσης το έλαιο καρότου ενισχύει φυσικά το μαύρισμα αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα τζίντζερ λειτουργεί ως ένας φυσικός αδυνατιστικός παράγοντας που διεγείρει την κυκλοφορία, ενισχύει την καύση του αποθηκευμένου λίπους και διατηρεί τη συνοχή του επιδερμικού φραγμού με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και τη σμίλευση της επιδερμίδας.

Τέλος τα φυσικά έλαια από αβοκάντο και αμύγδαλο αποτρέπουν την ξηρότητα κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας & διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική, ενώ το έλαιο macadamia αφήνει το δέρμα απαλό σαν μετάξι.

Δερματολογικά ελεγμένη Vegan, cruelty free σύνθεση χωρίς parabens και γλουτένη.

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *