H Avgerinos Cosmetics γιορτάζει την πιο γλυκιά ημέρα με ένα τρυφερό gift set.

“I will always be your baby” 🩷 Μία φράση που περιγράφει απόλυτα τη σχέση μας με τη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μας. Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, την περιμένουμε σαν μια ξεχωριστή ημέρα αγάπης και ευγνωμοσύνης για τη γυναίκα που μας μεγάλωσε και μας στήριξε σε κάθε βήμα. Φέτος, η Avgerinos Cosmetics μιλάει κατευθείαν στην καρδιά, με το Baby talc gift box. Το τρυφερό άρωμα παιδικής πούδρας θα της θυμίσει στιγμές του παρελθόντος και θα γίνει το καταλληλότερο δώρο για να «ταξιδέψει» στις πιο γλυκιές αναμνήσεις.

Απόκτησέ το εδώ.

Η κρέμα σώματος Baby Talc ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λεία και απαλή. Η μεταξένια #vegan σύνθεση με τρία φυτικά έλαια – macadamia, αμυγδάλου και βούτυρο karité (shea butter) την καθιστούν ένα «όνειρο» για την επιδερμίδα.

Το άρωμα Baby Talc θα γίνει επίσης το αγαπημένο της μητέρας σας, αφού οι φυσικές πουδρέ αρωματικές νότες των φρούτων και των λουλουδιών, ενισχυμένες με αιθέρια έλαια και γλυκιά βανίλια, θα της δημιουργήσουν συναισθήματα τρυφερότητας, γλυκύτητας και ζεστασιάς. Tip: Ταιριάζει ιδανικά με την κρέμα σώματος Baby Talc, δημιουργώντας ένα πέπλο φροντίδας, νοσταλγίας και γλυκών συναισθημάτων!

Το Baby Talc gift box διατίθεται στην ειδική τιμή των 33€.

🩷 Happy Mother’s Day! 🩷

_____________________________

⭐ www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *