Κάθε γυναίκα αξίζει τα καλύτερα.

Καθώς η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει, είναι η ιδανική στιγμή να χαρίσετε ένα δώρο ομορφιάς και φροντίδας, είτε στις αγαπημένες σας φίλες είτε ως ένα μικρό treat προς τον εαυτό σας. Μια μικρή υπενθύμιση για ακόμα πιο τακτική περιποίηση του σώματος και των αισθήσεων.

Για τη φετινή Women’s Day το πιο απολαυστικό gift box έρχεται “έτοιμο” από την Avgerinos Cosmetics σε chic συσκευασία με το πιο όμορφο περιεχόμενο σε super τιμή. Ένα μοναδικό σετ με Αφρόλουτρο και Λάδι Σώματος από τη σειρά MY MUSK – μία από τις top επιλογές των #avgerinos_classy_girls χάρη στο άρωμα που μυρίζει “καθαριότητα”.

The perfect scenario! Μετά από μια απαιτητική ημέρα, ετοιμάστε το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης και ευεξίας απολαμβάνοντας το αφρόλουτρό σας με το My Musk Shower Gel. Ο πλούσιος αφρός που δημιουργεί σε συνδυασμό με μερικές βαθιές εισπνοές προκειμένου να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στις νότες από musk, γιασεμί και Ylang-yang θα σας επιτρέψουν να αποφορτιστείτε και να διώξετε μακριά το άγχος της καθημερινότητας.

Για να ενισχύσετε την αίσθηση home spa και να απογειώσετε την ψυχολογία σας, μετά το ντους αφιερώστε λίγα παραπάνω λεπτά για την εφαρμογή του My Musk Dry Body Oil. Απλώστε το πολυτελές αυτό λάδι με απαλές κινήσεις μασάζ σε νωπή επιδερμίδα, για να κλειδώσετε την υγρασία και να έχετε ένα ακόμα πιο έντονο αρωματικό αποτέλεσμα – δοκιμάστε να εφαρμόστε λίγες σταγόνες και στις άκρες των μαλλιών σας, τόσο για να τα ενυδατώσετε όσο και για να “σκορπίζετε” το πιο σοφιστικέ άρωμα MY MUSK απ’ όπου κι αν περνάτε!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά;

Happy Women’s Day #ΑvgerinosLovers!

SHOP ONLINE

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *