Τα δώρα που θέλουν όλοι κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Just in time for Christmas! Φέτος τις γιορτές, η ατμόσφαιρα στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο ζεστή, ατμοσφαιρική και cozy με τα ολοκαίνουργια Gift Sets από τη σειρά HOME SCENTS by AVGERINOS COSMETICS.

Τα αρωματικά στικς που όλες αγαπήσατε, έρχονται στα πιο γιορτινά σετ με δώρο το linen spray στο ίδιο άρωμα! Μέσα από τα 3 sets στα αρώματα STARS, BABY TALC και MY MUSK, μπορείτε να κάνετε όλο το σπίτι να μυρίζει υπέροχα τόσο μέσα από τα στικς όσο και ψεκάζοντας υφάσματα, μαξιλάρια και κουρτίνες με το αντίστοιχο spray υφασμάτων!

Christmas tip🎄Το linen spray είναι φτιαγμένο ειδικά για υφάσματα! Χρησιμοποιήστε το για να προσθέσετε μια πινελιά φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα, τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, τις κουρτίνες ή τις πετσέτες.

Χαρίστε αγάπη προσφέροντας υπέροχα Xmas gifts sets που έχουν την υπογραφή της AVGERINOS COSMETICS.

ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΦΙΛΗ

BABY TALC STICKS + LINEN SPRAY Το ρομαντικό άρωμα Baby talc με νότες απο ylang ylang, πορτοκάλι και βανίλια θα την ταξιδέψει σε ρομαντικές και τρυφερές αναμνήσεις. Πρόκειται για ένα άρωμα με λαχταριστή ευωδιά που θυμίζει παιδική πούδρα και σας γυρνά πίσω, στα χρόνια της αθωότητας, ιδανική επιλογή για τη ρομαντική φίλη σας που θα το λατρέψει! Ένα ελαφρύ ψέκασμα αρκεί και το σπίτι τους θα γεμίσει με μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας!

ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΗ

Μια άλλη εξίσου υπέροχη ιδέα για δώρο Χριστουγέννων είναι το STARS STICKS + LINEN SPRAY. Για την πιο τολμηρή και γοητευτική σας φίλη που αγαπά τα “μεθυστικά” αρώματα. Στο άρωμα Stars, η σπιρτάδα των φρούτων και η ευωδιά των λευκών λουλουδιών ενώνονται με τις γλυκές νότες της βανίλιας και τη χρυσαφένια ζεστασιά του κεχριμπαριού, δημιουργώντας μία αύρα γοητείας.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΦΙΛΗ

Για την αγαπημένη σας φίλη που αγαπά το άρωμα καθαριότητας και της αρέσει η αίσθηση πολυτέλειας. Το MY MUSK STICKS + LINEN SPRAY με δροσερό άρωμα με φυσικές νότες από υλάνγκ-υλάνγκ, γιασεμί, μόσχο και αναζωογονητικό μανταρίνι θα γίνει το απόλυτο δώρο για τις γιορτές! Μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας και μια πινελιά φινέτσας στην καθημερινότητά της…

Τα καλύτερα δώρα για φέτος θα τα βρείτε εδώ!

SHOP ONLINE

www.avgerinoscosmetics.gr

📍 Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 9Β ☎️ 210 3246901

📍 Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 ☎️ 210 6820844

📍 Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 ☎️ 210 2796238

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *